Friday, October 7, 2011

SMU = Exam

Balalalbablablablablablabla ... ouh,, otak ku menjadi kacau bilau .. mane taknya, menghapai xabis2 .. nak main lptp ckit, jawabnya kna beli kelepek la dari MyParents Enterprise .. ahaks,,

16 Oktober ni, ku nk banguni duduki exam yg telah lahir bila ntah, tp aq tau nama dia iaitu SMU aka Sijil Menengah Ugama .. exam ni dah laku da skang, lau nk p Maktab nk jadi cikgu pnyer, boleh jgak kemukan ini xm punya sjil .. wah3, xsia2 skul kat skulah arab . tp tu bukan niat ku =]

kanak2 Ribena yg skula kat Arabic SKul kat KElantan yg ku syg ketat2 ni, dari form 3 pai 6 atas straight lawan ngan exam .. huh!! PMR, SMU, SPM, STAM, STPM .. caya la budak skula arab .. tabik korang,, skali ngan aku pon aku tabikkk ! hahaha ..

sal FB, aku xtau bler nk stop, xguna toll r .. btol2 buat aku xigt dunia, cesss punya Mark zukebeeekkkkk bak katanya Ayuni .. keh3,,,

aku ase lah, dlm dewan tu mzti aku tido pnyakkk,, bnyk cantekkk .. lau aku xtido pagi2 time kul 8 ,, huh!! xjawab la kertas tu .. sakit palo beb bak katanya org kelate2 hok comey2 blako ..

but, aq mntak la aq xjadi camni dlm exam .. muahahaha 

pape pon,, to Cik Orkid n budaKampung berbanggalah kamu krn kamu budak skula arab tmbh2 kat Kelate ploppppp !!! 


GUd lark korang dua org eah,, tak lupa jgak,, fren2 aku kat skula Saniah ..
Syahmer, Mu'iz, Rifdi, Yusuf, Iqbal n budak2 4LP1 .. buat yg terbaik ,, bittaufiq wan najah kullukum!!!
Izni Farisya,,, n more lah ... =] jom gegarkan Maahad Saniah .. Orkid n budaKampung xyah,, sbb skula dorang memg gegar tiap2 tahun, xkira lah exam per pon .. ish!!

Lot of Visitors

3 comments:

said...

ni kawan budak kampong kee??? suh dia blajaaa ajen2!! haha XD

Hadi Marosadee said...

haha,, kawan dia r ni .. kawan jauh2,,

Cik Orkid said...

bereh bohh :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...