Saturday, October 8, 2011

First Doodle .. hihi

Haaaa ... punya ku try buat doodle,, huh!! at last .. jadi la gak walaupown odoh .. kui3,,
try tgk nim .. aku pon xtau naper aku TERwat doodle MUSLIMAH pnyer,, maybe bnyk yg pompuan ag kottt ... ahaks

Jaaaaaaaaannnnnnn!!!!!


Hahaha,, cantekk tak ?? bab lukis tangan aku memg lemah,, xkira la guna tgn aku ker,, tolak2 tambah2 ni guna PhotoShop .. nak mati aku .. heh~~~ 

Aku tag Ain dalam doodle .. aper cter ain?? den pon reti gakk wat doodle .. hehe,, nk bangga r ckit .. keh3,,
 =] Peace no war ... =p

Sori lau warna dia serabut,, aq main guna jer itu punyaer Brush .. kira jadikkk la tuu,, kan Ain??

5 comments:

Rosalia said...

comel:D

Hadi Marosadee said...

hehe,, thanks rosalia .. =]

said...

uiks...haha, jap ye! besok aku komen habes habesann.ni on9 kejap je..haha XD habes la kau!!

said...

dah semakin aktif berdoodle nampak!! hehe XD terror la tu buat pakai photoshop..saye pakai paint tool SAI..hehe XD

Hadi Marosadee said...

Ain :ada jer paint tool SAI ..tp xreti nk guna,, hehe .. n buat garis pon dah xreti, apatah lagi wat doodle ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...