Thursday, October 13, 2011

At Last ... My Cute Male Doodle ^_^

Assalamualaikum ,, good night all ... ha,, nk tunjuk la hasil kerja aku buat doodle laki .. at last jadik gak walau xsecantik Lee-Kun punyer,, doodly doodle dia cantik sbb dia da kreatif dlm bab lukisan .. aku tak,,
lau boleh, terjah blog dia .. comel2 jer .. like ..!!

Aku nk tunjuk screen shot jer,, xnak tunjuk yg real .. sbb xwarna ag doodle dia ..
Saya persembahkan .. Male Doodle ku ... muah3

*klik utk obesitikan gmbr .. ^_^

ha ... cantik tak,, at first aku skecth luh .. then try2 wat dlm photoshop .. tak score aku,, jadikk gakk deh .. hihi ... rmbut dia aq amik stail Hitsugaya Toushirou , watak yg plg aku suka dlm anime yg plg aku suka Bleach .. lau nk knal dia, tgk header aku kat ats .. dia la tu yg kiut miut .. cuma tu chibi jer ... 

esok lah nk mewarna .. tupon lau xsbokkk .. hihi ~~~ have a comment on this entry ~~ 

5 comments:

Lee-kun said...

huhu, sy ni kira amatur lg ni but thanx anyway for the promote for my blog..hehe..

nice and simple doodle..! suker hitsugaya gak..hehe..jgn risau, there's always first time in everything..^^

Hadi Marosadee said...

@Lee-kun amatur ppunn,, cantik ag dari yg saya punyer .. sbb nmpak cam real gitu ,, =] hitsugaya is my fevret ..!!

said...

woahh ni dah semakinn bergiatt sangat sangat aktiff ni!! hehe XD

Hadi Marosadee said...

hahaha,, memg laa ain .. dah jatuh cinta nga doodle ni .. anyway, suka la tgk doodle yg aon trade nga CC .. comey sgt33

Ahmad Haziq Azlan said...

****
jangan bukak cerita jepun lagi la....sedih wo tak dapat....tak pasti la boleh sambung accounting atau tak kat jepun sebab program tu tak kata pun tawarkan program apa



*****
uum adalah universiti pengurusan terbaik malaysia. tapi kalau nak sambung accounting di uum, pastikan dapat 3.90 ke atas ok....


*****
tak wujud asasi perakaunan, jadi peluang terbaik adalah dengan menyambung matrikulasi perakaunan di KMP kerana KMP adalah KM terbaik perakaunan. nak promote kmp la ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...