Thursday, October 13, 2011

New Doodle ..

Assalamualaikum,, hmm .. baru siap satu lagi doodle .. ini doodle cikgu namanya,, saya buat khas untuk cikgu Prinsip Perakaunan, Add Math n Math saya .. Cikgu Wan Norhasliza ...

Terima Kasih cikgu untuk segala ilmu cikgu bagi ..
Biar hari guru dah lepas, nak hadiah gak .. sbb bru ni bulan Ogos-September ,, cikgu saya dah tolong bnyk sgt2222 siapkan kije Folio Prinsip Akaun .. =]

Terima lah cikgu,, doodle saya yang tak seberapa .. -peace- 

9 comments:

era kecik said...

singgah sini :)

Hadi Marosadee said...

singgah2 la slalu yer .. thanks~~

Ahmad Haziq Azlan said...

balas kunjungan
:)

bachelor of mangement(marketing)


tak ada doodle untuk saya ke?

Hadi Marosadee said...

owh,, igtkan accounting td .. hehe,, nk ker?? yg laki susah ckit nk buat,, masih berlatih ..

Ezad Skytech said...

kalau selalu practice buat doodle ni..insyaallah..makin hari makin terer...:)

-✿Ayu✿- said...

buat doodle laki mmg pyh sket la... hehehe...keep it up!

Hadi Marosadee said...

insyaAllah .. berlatih slalu,, biasa buat design ja .. sketch dulu,, odoh2 ..

Ahmad Haziq Azlan said...

takde rezeki nak sambung accounting. mungkin akan buat 2nd degree accounting atau buat master terus nanti.
baru f4 kan.
belajar elok2 ye.
habis spm, sambung matrik di kolej matrikulasi perlis, kemudian meh sambung degree kat utm

+jena said...

singgah.. kiut doodle.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...