Monday, October 31, 2011

Hadiah Bday | Fake Jake Long Doodle

Assalamualaikum ..

Baru siapkan doodle Jake Long .. katun merika .. haha,, main tiru gitu2 jak,, bbtu panggil Fake Jake Long ..
Well, dudle ni nak hadiah kat sumbadi,, bday dia hari ni .. n tinggal krg sjam jak sblum tmat tarikh lahir nya pd thun ini ... Selamat Ulang Tahun !! dah 19 tahun dah kamu .. balik cepat2!!




Quote meaning : Itz k to smile to yourself ( Jibun no tame ni waratte ii yo) 

Take note : Smile alwezz k all!!!

p/s: head dak jadik,, besar ngat~~ aiyaa

12 comments:

HikaruKotaro95 said...

hahaha.....comel molek....napok live btul jah jake tu...kih kih kih

Hadi Marosadee 히스 said...

haha,, mo kasih la HK95 wehh,, anyway,, jake long meme cute,, cute gler22!!

HikaruKotaro95 said...

em...cute...lively molek napok.....kih3

Hadi Marosadee 히스 said...

letih tau dak duk main ngan pen tool ... huh,, photoshop,, phtoshop~~

KhAiReDzAiMy said...

Lawa tul.. pas nie leh pulak buat utk aq.. ha.. ha..

Hadi Marosadee 히스 said...

haha,, boleh2 kalau ada time free,, hihi~~ sesaje,, minat seni

said...

nakkkk adiahh besdayy gakk!!!

Hadi Marosadee 히스 said...

aku ta tau woo,,, ~~ wek3 ;p

merahitujambu said...

kita kalau nk lukis berpandukan gabar..tpi lukis semula dgn menggunakan lukisan kita sendri..cm sy kalau x reti lukis bj hujan search bj hujan dan lukis semula..=_=

Juliet_iRa~" said...

baiknya hati bg hadiah besday ea..

nak juga..?;p

Hadi Marosadee 히스 said...

MIJ : in process nk lukis baju ujan,, dah jadik dah ...

Hadi Marosadee 히스 said...

Juliet_iRa~ : hoho,, nak jgak?? tggu bday kamu laaa,,, haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...