Saturday, January 7, 2012

They All Have Creativities .. !!

Assalamualaikum,,

       Hari ini, bercadang nak tunjuk-tunjuk saja blogger manakah Hadi selalu visit apabila ada entri terbaru .. Fyi, Hadi suka follow apabila seseorang blogger itu kreatif, berbakat, terutamanya berbakat dalam seni melukis .. 
Aah,, sekarang ini dah tersohor seni men'doodle',, seni me'vector' .. pelbagai warna ada ... bak katanya peribahasa Jepun -- 10 orang, 10 warna .. yang bermaksud,, setiap orang mempunyai bakat berbeza,perangai berbeza ... 

Okeyh ,, tak nak citer panjang-panjang ... nanti bertambah kebosanan itu .. =] 
Blogger-blogger tersebut ialah ,, jeng jeng jeng ... :

1. Lee-kun
    Ok, this blogger really really really give me inspiration .. cer tgk sndiri lukisan-lukisannya .. perghh,, seJibik macam manga .. xtipu yer wahai Lee-kun .. hehe,, apa yg hebat nya,, dia melukis camtu just guna mouse dan menggunakan software MS PAINT .. cool kan?? wah,, kagum tolll .. have a visit to her blog .. 

    Haa,, yang ni wajib P lawat gakk,, sbb semua kartun2 dia tuu menarikkk .. tp, xtau la skrg ni .. naper doodle2 MIJ dah kurus,, terlebih diet kottt .. hoho,, itu empunya diri punya sbb .. agak2 dia nk tukar stail kottt .. huhu,, itz k .. lidi pon lidi lah .. slain drpd lidi,, waduhhh,, makannnya memg sdap ditgk .. pergghh,, mengalahkan chef 5 bintang .. haha,,, =] dia dah femes kott,, followers dah ramai tuu ... 

3. CCI
    CCI?? aduhhh,, sememangnya glamour dgn lukisan2 nya .. nk tempah boleh p ker blog cci keyhh??? tgk sklip mata pon dah tau tuuuu doodle cci punyaaa ... xperlu nk tny haper2 lagi .. ada stail gituuuu ... huhu,, cci ada buat blog lain .. xigt dah laman web aper .. katanya xnak cmpur urusan perniagaan dan peribadi .. ekeke,,*ok,,reka jer ... cci pon femes gakk,,, skrg ni dia ada buat SEGMEN .. jom join ramai2,, hadi masih belum join lagi .. igt nk join jgak lah ... 

     Aikk?? CC??macam nk sama jer dgn cci ... hehe,, nk sama tp TAK sama .. kui3,, haa,, ni blogger yg sedap tgk gak doodle-2 dia .. perghh,,, cute2 jer .. tp,, dah lama cc xupdate blogg .. gara-2 demam melanda .. kesian cc .. hope cc cepat sembuh kkeyh .. 

    ahahaha,, ni pon sama .. chibidle gituu .. gelaran yg dia bagi kat doodle2 nya .. chibi plus doodle jadilah chibidle .. dia pon dah lama xupdate.. smbung blaja gituu .. menetap kat U .. doodle dia xboleh nk resist .. chumel2 jer ... =] 

blogger2 lain juga kreatif .. harapmaklum .. ini berdasarkan pandangan diri sendiri .. =) sumer ada stail..
xnak amik header dorang .. takot tuan marah .. ekeke,, letak link jer pon ok .. 
Hurm,, cantik-cantik kan doodle dorang?? Hadii ..? hadi baru jer nk berjinak-jinak dgn seni2 begini .. dulu time skolah,, SENI lah subjek yg pling DIBENCI .. haha,, *tahu diri ni xpandai .. hoho .. 
perasan tak sumer blogger2 tuu pompuan?? haha,, normal la tuu,, pompuan ag kreatif daripada lelaki .. 
yg laki pon ada,, maybe next time, nt jadi pnjg berjela pulak entri ... laki dan pompuan xleh rapat2,, kena jauh2 .. lain lah kalau yg dah kahwin,, dll .. =]  

Have a visit to their blogs okkk ... bez tauuu ... 
*buat entri ni sbb xsempat nk lukis gmbr ... hihi

19 comments:

merahitujambu said...

waa..terima kasih promosi blog kita..nnt letak link awok kt page merahitujambu.=)

Hadi Marosadee 히스 said...

haha,, bereh2 .. =]

QUEENPINK said...

http://roszaliza.blogspot.com/2012/01/menangi-tiket-percuma-tayangan-perdana.html

Amin Aizuddin said...

Nama saya mana bro? =P

Hadi Marosadee 히스 said...

amin : haha,, wekk .. ko tu lagi la weii ... tggu entri seterusnya .. kua3,,

Mohd Amin Aizuddin said...

lagi?Typo...hahaha XD

Hadi Marosadee 히스 said...

berkira la kau dgn aku .. hahaha,,
Laki ok laki!! ;p typo ckit jer pon ..

keri ikhwan said...

bila la blog ambo nk msuk list nih.... haha
*blog no 2,3 dan 4 n 5 tu meme wajib terjah
no 1 bru nk berkenalan nih... lawa lukisan dia

Hadi Marosadee 히스 said...

haha,, tggu lah nt entri seterusnya .. khas utk blogger laki2 .. lawa sngoti lukisan dio .. xnipu .. haha

CCICute Design said...

wahhh..blog cci pon ado... ma cehh... ^_^ pujian melambong tu..mueheheh....

Hadi Marosadee 히스 said...

haha,, sama2 cci .. dah perkara btul,, jgn disembunyikan dong .. cantik!!

Syarafi[skyforce331] said...

saya??..haha gurau2...diorang memang hebat fi akui bakat n kebolehan diorang..

jika kau fikirkan kebolehan...lalala<<<tetibee jer...haha

cmana nk jadi doodler professional cam diorang ek?

Hadi Marosadee 히스 said...

SuperFi : hurmm,, hardwork of coz ... blog fi xdan tgk ag .. kua3,, try buat salu .. baiki lukis kalu ada kelemahan .. ker gane?? gitu r dopp ??

insyaAllah,, akan terjah .. kalau nasib baik termasuk .. cewahh,, ayat xbleh blah .. haaha

Cik Cempaka said...

uik,,CC ader gak..

hihi, thanks sangat2 yer...really appreciate ^^

Hadi Marosadee 히스 said...

cc : mestilah .. doodle cc chumel kannn .. i like sgt2,, sama2

Lee-kun said...

waaaahhhh..! br bkesempatan untuk bace entri2 ni sumer..huuu..

terkujat jg sbb ada nama lee-kun kt situ + sumer2 pujian tuh..huuu..lee-kun bese2 jek cuma tmbh hardwork sket..org len pn bleyh wat..hadi pun..! ganbatte kudasai..!hehe..thanx sbb promote blog lee-kun.. ^^

Hadi Marosadee 히스 said...

lee : hoho,, ore ganbaritai!! huhu,, yup,, usaha tu penting .. then tawakkal .. =] xperlu terkejut .. sbb lee smemangnya berbakat !! =D

said...

suke tengok doodle cik cempaka ^__^

Hadi Marosadee 히스 said...

ain : yup!! me too!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...