Sunday, January 22, 2012

Sorry, I'm Late .. Mr. Doctor!!!

Assalamualaikum,,

    Uiksss?? Tajuk tuu naper ada kaitan dgn Mr. Doctor aka MD ..?? haaa,,, meh dekat2 nk citer .. dekat lagiiiii,, dekat sedekat nya .. eah3,, gurau jer ... cenggini .. 

MD ni follower Hadi yang keseratus .. wah3,, xcaye den .. blog odoh cam blog den pon boleh dpt ramai followers ... tp, xper..kita kesot(letak tepi) jauh2 sal tuu ... skang ni .. hadi juz nk review jer hadiah nk bagi kat Mr. Doctor ... hope u like yarrrr ... 


For U The One Mr. Doctor ;p 

      Haaa,,, biasa2 jer kan ... sngaja buat doodle rambut IJAU .. sbb blog MD mengIJAU jerr .. ahaha,, chumel lah blog MD .. xboring tengok .. dgn kartun2 dia pulak ... perghhhh,, OHSEMMM .. huhu .. 

note to MD : Hope like it,,, amik eakkk ... actually, kelmarin dah buat .. but but but .. dah siap all,, xigt save .. then p delete file asal pulak ... huhu,, hilang smgt shari nk sntuh photosho p.. sobs3 ^_^ tp pagi ni paksa jugak buat,, sbb dah tertangguh ... =) sorry bebanyk .. 

p/s : semakin yakin ku boleh buat doodle ala2 chibi anime .. =) 

7 comments:

✿ Cik Nisa ✿ said...

comel yerrrr :)

Hadi Marosadee 히스 said...

maceh2,, =)

merahitujambu said...

ala2..comelnyaaa..identiti tu penting

Mr. Doctor said...

Weheee... X sgka plak follower ke 100... Lpas ni nak buat bnyk2 akaun la nak jadi follower ke 200, 300,400 and so on so bleh dpt dudel kiut miut lg... hehehe.. Thanks yaw ^____^

Hadi Marosadee 히스 said...

merahitujambu : haha,, tul2,, maseh2

MD : allaa,,, ari tu kan MD sndri yg cakap ..haha,, itz k,, salu spesel kan jadi yg nombor genap ni .. hihi

Cik Pensil said...

Err .. yang Ke-107 takde ke ? -_-'
hehe ^_^

Hadi Marosadee 히스 said...

hehehe,, i have to say sorry .. hihi,, xbertuah sgt,, kekeke .. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...