Saturday, January 14, 2012

Art Trade with Professional Blogger .. =)

Assalamualaikum,,

Gift from CCI

I got a dolly from CCI .. waduhh,, biru molek .. ni suko nih .. 
Saya peminat biru okeyh .. 
Dan sbg art trade dgn CCI,, saya buat la satu doodle yg baju biru gakk .. 

Untuk CCi .. hoho,, hadiah ni dah bg pon,, kat grup WLA,, gara2 blog ni xleh hapload gmbr .. =)


And now,, saya ada hati nk art trade dgn MerahItuJambu..
ahaha,,, saya dah siapkan doodle saya,, saya buat ala2 kartun jepun gituu,,
sbb sy berkenan tgk yg Lee-kun punya .. arghh,, haha
n this my doodle .. =)

For MerahItuJambu .. 

Doodle ni pon kelmarin siap,, tp xleh hapload kann,, juz pepagi jer tnet jadi laju ... 

Hope yuolls like it ... hehe,,

p/s : Kang dah sibuk,, sminggu baru dpt hapdate blog .. memg sbuk,,xleh bertangguh skit ,, berlambak macam bukitnya jadi nya homework denn .. ookeyhh,, 2 doodle dah siap .. masih 4 doodle lagi lau xsilap .. 
nt kan nya .. 





8 comments:

amir aizat said...

comel3

Hadi Marosadee 히스 said...

maseh2,, =)

Lee-kun said...

wah, comeyl2..

kalu nak tukar jg bleyh? hehe..^^

Hadi Marosadee 히스 said...

lee : i'm in process with u .. haha,, bolehy2,, boleh sgt2,, sgt sbuk skrg ni ..

Lee-kun said...

heee, xper2..biler2 hadi freela..^^

CCICute Design said...

ahaks..mana ade profesional ler...ahaks.. *malu jerk =_=" :P
nyway tq.. sbb ske ngan dolly tu..muehehe...

merahitujambu said...

terima kasih =)sua pulak tgok

Hadi Marosadee 히스 said...

cci : pro ler tuu,, comey keiiii ..

mij : hoho,, i wait 4 ur doodle kk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...