Tuesday, May 1, 2012

Hand Stroke is Better!!!

Assalamualaikum,, ^^

Kembali lagi dengan sesi .. eah,, entri jer .. bukan sesi pape ..
Sekarang rasa ringan n free skit kepala,
fuhhhhhhhhh~~ 
Folio PA dah hampir siap, tapi yg draft punye jer lah .. 
yg bertaip pun otw dah .. 
next week 8/5 ada exam midyear,,
ramai duk kata "alaaa,, rilek laa,, midyear jer pon,, bukan SPM .."
no-3 .. xnak doe macam tuu .. 
igt nk push terusss exam ni ..
biar markah yg dapat jadi pemangkin smgt dan sbg target utk trial ogos nanti ..
ngee .. 

Kembali ke tajuk asal .. 
Hand stroke dah kotttt .. xtau nak letak nama apa,, wakakak ..XD
for hadi la,, hand stroke tu kita sndiri yg lukis guna kale(pensil) ..
rasa cam dapat feel sndiri jerr time duk lukis tuu ..
haha,, guna pensil ni lagi best dari lukis guna fotosop tauu ..
nak tau ..??
cuba2 la try kalau masa free .. 
this is my products .. ^^


actually,, resolusi gmbr lagi besar .. tapi hadi snip jerr,, bia jadi kecikkkkkk .. 
besar sgt2 sampaikan hadi guna buat desktop BG .. haha.. 
amacam?/ comel dakkk .. karakter dari anime Bleach .. Toushirou Hitsugaya .. ^^ 

Komen dari otai-2 WLA : 
1 - Rahang kiri agak tak betul ..
2 - Tangan masih perlu diperbaiki lagi ..
3 - Overall,, semua ok .. 

Haaa,,, bezzz la dapat komen dari otai2 nii .. 
bila org komen,, minda kena buka luas2,, 
baru tak rasa sedih jika komen tu agak pedih ... ^^ 

Next picture .. 


* Kuroba Kaitou aka Kaitou Kid 
Ada persis Shin-ichi Kudou ckitt dia ni .. 
Took from anime Meitantei Conan aka Detective Conan .. ^^ 

Komentar :
1 - Sebaik-baiknya buat rangka dulu ..
2 - Rambut agak serabut
3 - Kedudukan dagu agak tak betul ..

InsyaAllah,, akan diteruskan lagi dgn lukis anime2 lain .. hehe ..
nak try lukis bnyk2 .. baru pandai .. practise make perfect .. !!
oh yeahh .. 

satu lagi,, baru ni petang ahad .. hadiah dari kak biQa dah selamat sampai .. 
Keychain dan Drawing Block .. 

tak dapek nk upload gmbr,, tenet lmbt etep .. haha,, sori laa ..
tapi keychain dari Italy tu meme comeiii!!!

p/s : FaceBook tak akan dibuka pada weekdays,, kemungkinan hanya weekend sahaja .. sbb minggu depan dah nak exam .. ngee~~ pray for meee allsss .. ^^ love u .. wakakaka,, 
sebarang komentar utk gmbr saya dialu2kan .. 

3 comments:

budakampung said...

komen aku: mato tu keno blatih banyok..hok moleknyo wt rangka garis dulu baru kedudukan mato bleh samo..kalu blatih sopmo insyaAllah lamo2 x perlu wt rangka doh..semo komen otai tu aq setuju~hehe

*lukis nga tange lebih susoh banding guno software!

Lee-kun said...

lukisan hadi makin cantik..keep it up..! ^^

Hitsugaya Hadi (氷) said...

budakampung aka Otai : haha,, bereh2,, skalo meme wak rangka dulu .. tpi ni main terjun gitu2 jah . wkakaka ..

lee : maseh2,, insyaAllah,, keep it up lagi!! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...