Thursday, November 3, 2011

Thanks Budakampung | Doodle Hadiah Lagi .. =]

Assalamualaikum,

Hari ni fikir2 nk bg adiah pulak lak kat sumbody,, aku rase dia nilah yang encourage aku nk berblogging balek,, 
Aku tinggal blog ni dah hampir sthun daa ,, tp .. sbb blog budakampung ni lah buat aq rase ingin berblogging balek .. hihi ,, terimo kasih la budakampung weh,, mujo kakloh mu 'ajok' aku walaupon buke scaro langsung .. kua3 .. pahtu gak, amik la adioh ni,, aku bui ko mu .. peace no war =]



Take Note : thanks banyak2 .. seronok berblogging .. n maah kalu udoh~ ;p 

p/s: bkpo doodle tu mace Sasuke ..?? time design dah jadi cmtu, doodle pon jadik camtu r .. tak sngja okk .. =]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...