Sunday, November 13, 2011

Tahniah Kak Long dan Along | Doodle Kahwin

Assalamualaikum,

yeahhh,,, aku kembali dgn dudel ku ... wah3,,, letih btol buat doodle org kawen ni,,, aku nk design pon kuar peluh 4 baldi,, PENUH!!!! hahahaha,,, tipu jer .. mcm korang caye sgt,,, btw ... kalau korang baca post aku sblum2 ni,, aku ada ckp yg kak long aku dah kahwin .. n aku dah dpt abg baru la kononnya ... hihihi ...

dlm WW #2 aku,, aku ckp nk bagi hadiah kat diaorg ... n this is my gift to them ... 


Cantikk takk?? kalau cantikk,, silakan komenn ... kalau odoh pon,, komen gak eakkk ... hihi ,, 

hope kak long n along bahagia shingga ke syurga .. =] 
itu jer nak cakap,,, hehe .. xtau la nk cakap apa lagi .. 



6 comments:

SUFIANA1992 said...

cantik sangat3x...i like..:)

Hadi Marosadee 히스 said...

thanks ... =]

budakampung said...

lawa2~ :) congrat ugok..kak mu sudoh dohm mu bilo nk plop?? haha

Hadi Marosadee 히스 said...

tq,,, haha .. aq thun dpe .. nt abis SPM jadik laluh .. kua3

VespaMerah said...

cantik sgt2...nak doodle ni boleh...

Hadi Marosadee 히스 said...

vespamerah: i have to say sorry,, xleh nk bagik .. sbb dah bagi kat abg ipar n kak long .. want another doodle perhaps?? =]*if i free*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...