Monday, November 14, 2011

Si Baju Merah | Doodle Mak Sedara Nak ..!!

Assalamualaikum,,

atoyaiii,, tajuk aku macam haper ntah ,,, kua3 ... anyway ,,, sblum tunjuk doodle hari ni .. kna cerita dulu cmane doodle ni boleh dilahirkan .. wah3,, ayat mengarut .. 

Time majlis kenduri kak long aku,, ada sorang mak cikk ni ,, dia tny ... " hadi wak guano kartun2 tu??.. "
selamba aku jawab .. " errr,, nga photoshop jah pong .. ''  ... n mak cik tu pun cakap,, " wak ko cik nab so dehh,," ... aku bls balik,, " tgklah,, kalau rajin .. " (walaupun aku xckp camni) .. 

tu jekk citernya ... haha,, btw, dia spupu my mama .. so,, panggil lah Cik Nab .. nama dia tuuuut,, teka sendiri .. xnak promote nama dia ... haha,,, sori cik nab .... jeongmal ... haha 

n this my hadiah utk nya ... sori kalau cik nab xsuka,,, sbb baju dia merah .. so,, jgn marah .. hua3 .. 

Click atas gambar .. =]

Cantekkkk la punya,,, biasa2 pon cantik gak kan?? hua3,,, ... 
last skali,, yg dialog kot klantan tu ase korang sumer paham kan?? pandai2 kan semua ... hua3,,, malas nk translate .... kua3 .. 

p/s: padahal nk buat doodle lain ari ni,, terberanak doodle ni la pulak ... kua3,, -__-"



4 comments:

Cik Cempaka said...

nasib baik faham jugak,,
tu pun lepas 2 3 kali ulang2 baca.
haha~

Hadi Marosadee 히스 said...

haha,,, hebat r tuu .. loghat klate buke payoh sgt .. =]

merahitujambu said...

comel laa..kadang2 kita rancang nk lukis lain yang kuar lain..selalu cmtu

Hadi Marosadee 히스 said...

MIJ ; haha,, me~me ... yg ni memg terberanak .. hua3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...