Sunday, February 5, 2012

Apabila Tangan Mereka Bersuara ... ^_^

Assalamualaikum,,

Ini janjiku pada entri yang lepas (KLIK) ..
Hadi janji nak citer sal blogger laki yang kreatif pulak,, kalau boleh .. 
Hurm ... jom tengok,, saper yang berbakat di mata Hadi ..
Yang tak terlist jangan rasa tak berbakat lakk .. 
saper lah diriku ini ...

     Yeahhh,,, ini diaaa!!! Doodle dia??? perghh,,, tgk dah tau .. trademark tuu pentinggg .. MATA dia doodle alif xder org leh lawan lahh .. haha,, power weyhh .. dah la kiut,, besooo .. fyi,, dia ada design blog template lau xsilap .. dia dah femes dahhh ... jenguk2 lah ke blognya ...  Hadi baru jer kenal blog dia,, so xtau nk citer  aper ..

    Haaa,,,, yang nii?? yang nii?? Korang xknal?? Lau xknal,, sila jenguk skrg ke blog nya!! Muahahaha,, Yazid ni org kata 2 dalam 1 lah lebih kurang,, sbb dia pandai flash .. dan pandai mendudel .. hurm,, sungguh kagum bila dia buat tuto sal flash .. lau nk blajo lagi bnyk about flash .. sila pergi ke blognya dan interview dia ... terjah!!!!

    Singkatan panggil MD ... for me,, MD ni adik beradik dgn Lee-kun kot,, haha ... nk wat cane,,, sama2 terer guna MS Paint ... Bg hadi,, lemah btol guna MS Paint .. sbb xder layerr,, arghh .. dan MD berjaya lakukannya .. sungguh terkesima !!! Blog dia menghijau jerrr,,, xjenuh tgk blog dia .. sejuk mata memandang .. jom jom jom tgk!!!!!! ^_^

    He's my junior setahun .. mean dia form 4 la skangg,, but .. jangan main2,, dia pandai vector2 nii .. ntah la dia bukak ker tak tempahan .. xigt gakk ... vector dia tuu ,, macam real weyhhh .. nice looking .. tgk2 lah blog nyaa .. dia juga dikenali sbg Fizo Omar .. opsss,, nt marah Fizo Omar asli ... hehe,, muko nok samo dekpongg ...

   Hurm,,, tak nampak lukisan kat blog dia??? Haa,, biar betikkk?? Ada,, cuma biasa2 jerr .. lebih kpd anologi yang begitu menarikkk .. nice entri2 nya .. dan diselitkan jugak gmbr2 hasil daripad beliau sndiri .. paling suka tgk hasil beliau,,, ialah hasil tangan dia sndiri .. mean dia sketch guna tgn asli then kaler dlm PhotoShop ... wow!! so good-looking ... mcm anime gituuu .. 


Note : Entri ni saya buat bukan utk ambik hati or haper2,, juz luahkan pandangan dan perspektif saya .. hope jgn silap faham .. =) 
Semua org mempunyai bakat tersembunyi,,, seni bukanlah satu-satunya bakat yang ada dlm dunia ni .. banyak lagi perkara lain yang juga diiktiraf sbg BAKAT ... =] 

Salam MaulidurRasul 1433H .. 

5 comments:

keri ikhwan said...

uhuk2... trimas sudi mengiktiraf blog yg x seberapa tu

myra azraff said...

woah ! retisan masa kini ! hehe :D

Hitsugaya Hadi (氷) said...

keri : hoho,,, sama-sama .. like ur anology ... hoho,,

myra : owh yeahh,,, kak myra pon sama ..

Yazid Torpedo said...

errr...speechless =P

Hitsugaya Hadi (氷) said...

hihi .. :3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...