Monday, February 27, 2012

Melukis Pun, Biar Ada Hadnya .. T^T

Assalamualaikum,,

Aiiii,, lain macam jer bnyi tajuk tuu .. hihi,, bukan aperr ... sajer jer ... juz nk cter ckit ... sblum citer,, kena tgk gmbr dulu .. baru boleh citer ... "Dihempuk kat blkg,, gara2 melukis katun ni .."


Haa,, nampak2?? gmbr la ni la bro,, sis ~~

CiteW nyeW cenggini .. gmbo ni dilukis time Sejarah pagi td ... Cikgu siap pesan,, (kecek klate ckit deh,sori kalau xpaham) .. " Pok2 awok jawak la soale dale book latihe tu,, sayo letih ckit hari ni .. nk prekso doh kei .." hihi,, dia sruh buat latihan ... aq ni,, aq ni .. teramat boring masa Sejarah .. salu jer ngantuk ... kroihh,, kroihh ..  

dijadikan crita,, aq melukis la dulu .. kengkawan aq duk ralik cari jawapan dlm buku teks,, kita duk sedap melukis ... then,, ada sorang kawan aq ni ..dia p lapor kat cikgu,, "cikgu2,, hadi nukih power rangers nihh .." haha,, cikgu ne percaya .. budak baik la kononnya .. haha,, ok guraW~~ sambung balik .. 

tetibe,, cikgu mai jenjalan nk cek jawapan pelajo2,, nasib dah jawab 15 soalan .. dapat backup gak .. pastu,, kawan aq skali lagi gtau ckgu .. "cikgu,, acu tgk blake ketah hadi tu,," .. cikgu pon try belek kertas aq,, PERGHHH!!! dia nampak .. LOL~~ dia pon hempuk la ,, apa lagi ... malu den .. budok2 pompuan abis gelak kat ku .. aq chill jerrr ... buat muka selamba .. haha .. 

Pengajaran :
 Nak melukis pon berpada-pada,, jgn duk ralik sgt ... kang,, kang,, kang kena kang .. haha .. 

ok,, itu saja .. chow .. kije bnyk ag .. ^_^ 

maaf kalau terkasar bahasa .. 

3 comments:

myra azraff said...

er...ape ni?ape ni?
apesal x ajak akak sekali?boleh akak tumpang gelak giler2...wahaha

CCICute Design said...

encemnyer... sama rupa bila lukis.. ^_^

Hitsugaya Hadi (氷) said...

myra : haha,, gelak la . gelak kau2,, haha,, nothing .. kena hempuk nga cikgu jer pon .. kih3,,

cci : hihi,, maseh2 .. sama ker??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...