Saturday, December 31, 2011

Have A Good New Year All .. | Doodle Tahun Baru 2012

Assalamualaikum,,

31 Disember 2011

Aduh,, sudah sampai penghujung hari bagi tahun 2011 .. hurm,, cepat betul masa berlalu .. suka duka ada saja lah .. macam-2 ada gituuu ... Semakin bertambah masa,, semakin cepat la pulak sehari2 .. pejam celik pejam celik .. aiyaaa,, dah cukup setahun .. n tgk doodle tahun baru ni jap .. simple2 jer .. *sorry,, still xreti lukis kaki dah tangan ..*

Sori,, gara2 tenet lmbt,, gmbr xterupload .. nk tgk,, tekan [DISINI] -- bukan abg nuff okeyhh ...


Memburu masa bukan perkara mudah,
Mengejar mimpi yang bertaburan di angkasaraya,
Alangkah mudahnya jika impian itu ada di hadapan mata..
Namun, apakan daya ..
Tanpa kepahitan, kemanisan itu tidak dapat dirasai dengan lama,
Oleh itu,
Marilah mengumpul serpihan mimpi yang beterbangan..
Semoga azam tahun baru lebih bermakna dan tercapai .. =]

Tahun baru,, azam pun baru .. hurm,, btw,, nk cakap sekrang jugak .. saya xtau la saya ni sempat ker tak nk hapdate blog utk 2012 ni .. maybe sbuk sbb dgn urusan kat skolah,, dgn SPMnya .. dan macam2 lagi .. i'm not an ordinary student at school okeyh .. bukan nk show off,, tapi HAKIKAT .. hoho,,,

to my fren blogger,, CCI,  merahitujambuAmin budak Flash, Lee-kun dan ramai lagi .. kita jumpa kat grup WLA jer lah yerr .. ekeke,, blog xsempat kott nk hapdate .. tata,, 2011 ... may u all have a good year until now .. =] welcome 2012 .. blockbuster year,, EURO 2012 .. Olympics .. Australia,, I come to youu .. muah3
i need to pay more attention next year .. ...... ja ne,,



15 comments:

keri ikhwan said...

lawa dudel... semoga 2012 yg mendatang diiringi barakah

CekbOlat-bOlat said...

lelaki berdoodle.. pewwitt

Mohd Amin Aizuddin said...

Hahaha..Best la dah nak SPM :)

Mohd Amin Aizuddin said...

Hahaha..Best la dah nak SPM :)

Hadi Marosadee 히스 said...

keri ; haha,, tupun struggle nk lukis tgn dan kaki .. letih denn ..

Hadi Marosadee 히스 said...

cekbolat : haha,, normal jerr .. jambu kerr?? haha

Hadi Marosadee 히스 said...

amin : ko salu spam eak?? haha,, bez2 .. dah lama dah tunggu ..

budakampung said...

woi spm woi!! die die die! hahaha xD

Hadi Marosadee 히스 said...

haha,, aq dah ready dahh .. insyaAllha,, ok2 jer .. mg pon wak mmolek larr .. jgn duk main2 .. ;p

CCICute Design said...

alor....x pe2... ^_^ da abis nnti hupdated k.. ^_^

Hadi Marosadee 히스 said...

CCI : hoho,, abis bulan 12 .. lmbt tuuu,, tgk lah .. ada time hapdate jerr .. =]

Azhafizah[フィザ] said...

selamat tahun baru 2012..semoga tahun ini lebih baik

Hadi Marosadee 히스 said...

yuu too kak .. huhu

merahitujambu said...

ada link sy di situ laaa

Hadi Marosadee 히스 said...

haha,, link pasti dilewati kalau ada entry panas!! hoho,, walaupun ku xkomen di entryy ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...