Tuesday, December 27, 2011

Hadiah Untuk Amin Aizuddin ...

Assalamualaikum ..

Salam pertemuan kita di alam maya .. huhu ... ok,, diriku ada buatkan hadiah kat seorang adik blogger ni .. nama dia Amin Aizuddin ... sapa dia??? haha ... jap2 .. intro lepas ni .. tunjuk dulu hadiah utk adik Amin kita ni ...


haaa .. cantik tak??? berbaloi la tuu .. baru ni dia ada bagi adiah jugak,, i like itt .. ekeke

Intro :

Amin Aizuddin ... 
Blog tentang : Komik gitu2 kot .. ekeke

then .. xtau la nk cakap aper ... anyway,, Amin ni terrer dalam buat Flash header and Flash Banner .. so ,, saper2 nk tempah p lah ker blognya .. harap maklum .. sekian saja entry merapu pada ari selasa ini .. haaa ..



4 comments:

cimOt said...

nak hadiah jugak!
haishhh..sungguh tak malu aku ni..

Mohd Amin Aizuddin said...

HAHAHA..Comel la tu hadiah yang Hadi kasi...

<<--Kalau saya buat macam la boleh...hahahaha XD

Apapun terima kasih kerana kasi hadiah ni :D

Hadi Marosadee 히스 said...

cimot : hahaha,,, tengoklah .. nt masuk thun baru sbuk lah diriku ini .. =]

Hadi Marosadee 히스 said...

amin : haha,, xdop gapolah ... sama2 =]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...